MANIFESTERING AV VÅRT UTEKJØKKEN
Jo eldre jeg blir, desto mer bevisst blir jeg på ønsket mitt om å tilbringe så mye tid utendørs som mulig, og jeg innser at jeg føler meg mindre levende når jeg er inne. Min bevissthet om hvor adskilt og atskilt fra naturen vi har gjort livene våre i dag, blir sterkere og mindre utholdelig for meg. Jeg vet at jeg får næring på alle nivåer av å være i et nært forhold til naturen; fysisk, mentalt og følelsesmessig. Når jeg går ut døren, blir jeg umiddelbart revitalisert når jeg tar mitt første åndedrag utendørs.
Den naturlige konsekvensen å dykke ned i for meg, er å skape så mange som mulig av mine bofunksjoner i det fri.
Å lage og spise mat er en av de hverdagslige oppgavene som utgjør ganske mange timer om dagen, og som også gir så mye mening å gjøre ute, da jeg automatisk er mye mer avslappet og på linje i meg selv, underholdt som jeg er fra fugle- og trærne-prat og frisk luft, sol eller regn og , og min opplevelse av at jeg forholder meg til og er med omgivelsene mine, som jeg faktisk oftere kan være med på å gjøre, når jeg faktisk kan gjøre noe, når jeg faktisk kan gjøre noe. inne.
Vi bestemte oss for å lage utekjøkkenet vårt på verandaen rett utenfor innendørskjøkkenet vårt, da det ville gjøre mulighetene for å grensesnittfunksjoner og gjøre veien til utendørs så kort og tilgjengelig som mulig. .
Vi har bygget med resirkulerte materialer vi har samlet opp gjennom årene, og det vi ikke har henter vi som brukte materialer via internett. De gamle vinduene og metalltaket er ryddet opp og er så gode som nye og gjør plassen litt beskyttet mot regn og østavind, og det gjør det selvfølgelig mye mer lystbetont og brukbart i all slags vær. Vi har til og med laget en ekstra vegg av vinduer som vi setter opp for vinteren, og som beskyttelse mot for mye snø som blåser inn.
Vi fant en liten gasskomfyr på nettet, satte inn en gammel kobbervask som vi fortsatt hadde fra brocante -jaktdagene våre i Frankrike, og koblet den til innlagt vann fra innekjøkkenet. Noen benkeplater laget av værbitte planker, noen gamle spiker i veggen til å henge kjøkkenutstyr på og en gammel vinkasse på veggen som en liten hylle, og vips , vi er i gang med utekjøkken!
Astro-Heads-Up: Hvorfor et utekjøkken er relatert til Taurus-arketypen
Hvis kjøkkenet er husets hjerte, kan det ytre kjøkkenet være solar plexus til de ytre oppholdsrommene. Arketypisk er kjøkkenet et Taurus Space: rå matvarer er alkymisk forvandlet til (forhåpentligvis) både deilige og nærende måltider for kropp og sjel. Og et utekjøkken må være enda mer Taurus-iansk enn dets interne motstykke. Her ute er vi enda nærmere Moder Jord. Å tilberede mat ute, kanskje til og med barbeint, spise den, dele den, mens du er rettet i forbindelse med elementene, lytte til fuglene, vindens lyd, kjenne solen på ryggen mens du hakker charlottes- løfter den sanselige og elementære opplevelsen til nye Taurus-høyder.